Skip to content

Over het idee achter..

amsterdamtenders

Varend met klanten, relaties en vrienden kreeg ik altijd positieve reacties. Zo is het idee voor amsterdamtenders ontstaan; een verhuurplatform voor luxe boten.

Voor bedrijven een top uitje, maar ook voor particulieren een prima oplossing als je zelf geen gedoe wil met een eigen boot; gewoon varen in een luxe boot wanneer jou dat uitkomt op diverse vaargebieden. Alles werkt. Er op en er weer af!

Ik geloof in de voordelen van de deeleconomie waarmee we met minder spullen samen duurzamer kunnen omgaan. Want uw eigen boot ligt de grootste tijd stil aan de steiger toch? Delen met anderen is zo leuk!

Geen stress. Vooral genieten

alles tot in de
puntjes geregeld!

Alleen exclusieve boten​

Amsterdamtenders verhuurt alleen exclusieve sloepen en tenders zodat u een eenvoudig overzicht heeft van vergelijkbare exclusieve boten en geen meuk hoeft uit te filteren.

Vaarbewijs of niet?

Snelle boten vereisen een vaarbewijs. Als u een vaarbewijs heeft kunt u eventueel zonder schipper varen. Als u geen vaarbewijs heeft hebben wij ervaren schippers beschikbaar.

Mooiste vaarroutes beschikbaar

Onze schippers, maar ook de eigenaren van de boten, delen graag met u de mooiste plekjes en leukste vaarroutes vanuit hun eigen kennis en ervaring. Zij helpen u graag!