Skip to content

Verhuur

Meld uw eigen boot
aan voor verhuur

U beschikt ook over een exclusieve boot? Dan ligt deze vaak gewoon aan wal te wachten totdat u weer een rondje gaat varen. Sluit u aan en ervaar het gemak van het verhuur verdienmodel.

Via amsterdamtenders kunt u uw boot verhuren op ons platform. Wij zorgen voor online zichtbaarheid en social media campagnes en stemmen de reserveringen met u af. Op de dagen dat uw boot is verhuurd varen we met (eventueel) een ervaren schipper. Uiteraard kunt u zelf ook schipper zijn.

“Aan de achterkant” hebben we alles voor u geregeld zoals algemene voorwaarden, huurcontract, facturatie & waarborg. Voor deze diensten rekent amsterdamtenders 25% van de verhuur. Heeft u interesse? 

amsterdamtenders verhuurplatform

alles tot in de
puntjes geregeld!

Keuze uit exclusieve boten​

Amsterdamtenders verhuurt alleen exclusieve sloepen en tenders. Het huidige aanbod is een mooie afspiegeling van de boten die wij graag willen verhuren; strakke luxe tenders met power.

Vaarbewijs of schipper?

Snelle boten vereisen een vaarbewijs. U kunt er voor kiezen om uw boot zonder schipper te verhuren aan verhuurders met vaarbewijs. U kunt zelf schipperen of wij hebben ervaren schippers beschikbaar.

Diverse vaargebieden

Ons doel is om exclusieve sloepen en tenders te verhuren in alle mooie vaargebieden van Nederland. Friesland, IJsselmeer, Randmeren, Kaag, Amsterdam, Vecht, Amstel, Loosdrecht, Vinkeveen etc.

Sluit u aan bij onze vloot?

Delen is leuk!

Giethoorn
6.50 M
8 Personen
Amstel, IJmeer, Loosdrecht, Randmeren, Vecht
6 M
8 Personen
Amstel, IJmeer, Vecht
7.2 M
42 PK
10 Personen
Amstel, IJmeer, Randmeren, Vecht
8.8 M
170 PK
10 Personen
Amstel, Braassemermeer, Vinkeveen
7.7 M
170 PK
10 Personen
Amstel, IJmeer, Loosdrecht, Randmeren, Vecht
8.9 M
170 PK
10 Personen
Friesland
9.8 M
170 PK
10 Personen
Loosdrecht, Vecht
7.2 M
42 PK
10 Personen
6.3 M
42 PK
8 Personen
Amstel, Vecht
8 M
41 PK
10 Personen
Amsterdam, Vecht, Amstel
7.5 M
42 PK
10 Personen